Skrýt reklamu

Výdělek na burze, trading, forex

Hledáte rychlou půjčku před výplatou? Vyzkoušejte Uspory.cz.

Peníze ne a ne přijít k vám na učet? Jednoduché řešení půjčka do výplaty od 500 Kč u vás za 5 minut.

Půjčky online přehledně na CoolPůjčky.cz


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: úte 29. led 2019 9:50:39 

bohemia energy recenze


bohemia energy recenze

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ




Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: pát 30. srp 2019 8:42:37 
Můžu nechat pozitivní recenzi. Jsem u nich s energiemi už přes dva roky, plyn mám dokonce ještě o pár měsíců dýl a zatím mi nedali důvod, proč bych je měl vyměnit. V první řadě by to byla cena, ale tu mam u nich podle kalkulaček nejnižší, tak jak bych si mohl polepšit..


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: pon 23. zář 2019 13:19:19 
Já moc recenze nepíšu, ale teď mám akorát čerstvou zkušenost. Akorát mi skončila platnost tarifu domluveného v loňském roce. Loni mi Bohemia Energy slíbila , že se mi ozve a domluvíme se jak dál. No fakt zavolali a dali nabídku na další rok. Byl jsem na ně nachystaný, takže jsem zhruba věděl, kde se pohybují konkurenční nabídky, takže když přišli s tou svou, tak jsem měl možnost ihned reagovat. Jako nebylo nad čím váhat, sice oproti loňské ceně byla ta na letošek o něco málo vyšší, ale v porovnání s konkurencí vyšla nejlépe. Takže jsem se s Bohemia Energy domluvil na dalších 12 měsících.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: stř 16. říj 2019 10:17:31 
Nám letos zas vraceli, je to už třetí rok po sobě, co se nám to u nich daří. Přistup je ok a s vyplacením peněz nebyl ani jeden rok problém. Za tyhle zkušenosti můžu být rád, protože předchozí roky jsme si užili dost a už bych nechtěl, aby se to opakovalo, proto jsme přešli semka.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: úte 19. lis 2019 8:36:33 
Po roce jsem s nimi prodloužil smlouvu na další rok, protože ceny jsem jinde lepší nenašel.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2019 13:16:56 
To já ani prodlužovat nemusel poněvadž mám smlouvu na dobu neurčitou. Sice cena tarifu byla stanovená na rok, ale pak jsem přešel na jiný, kde to nebylo o nic moc horší a tak jsem zůstal. Teďka bych stejnak nikde o moc víc neušetřil, když to má tendence spíš stoupat.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: čtv 26. pro 2019 12:29:43 
Tojooo, jsem rád, že nemáme doma k topení elektřinu. Viděl jsem její graf a je to strašidelný jak se vyvíjí, to už ten vypadá daleko líp jak pozvolna klesá. U toho mám cenu podle spotového trhu, takže mi to i podle toho ta cena u Bohemky klesá. Elektřinu mám fixnutou na rok.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: pát 27. pro 2019 10:17:23 
Elektřina je fajn pokud jí máš z vlastního zdroje ze střechy třeba, ale jinak je to fakt děs běs. Jako u Bohemie je fakt štěstí, že mají ten tarif s cenou na rok, že se to dá takhle zajistit. On ten rok bohatě stačí, protože se člověk pak zas může rozhlídnou a nově se rozhodnout. Přijde mi to fajn, jak je to vymyšlený.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: pon 27. led 2020 11:44:33 
Mít barák tak do toho asi taky jdu, vidím v tom určité výhody nezávislosti. My u nich máme elektřinu, kde máme měsíc zadarmo, tak to mi přijde aspoň taky jako takový alternativní řešení jak získat nějaká plus výhody :)


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bohemia energy recenze
PříspěvekNapsal: čtv 20. úno 2020 20:12:17 
Na pořízení fotovoltaiky chce mít podle mně našetřeno celkem pořádnou hromadu peněz, ale to se jen domnívám, nikdy jsem si pořizovací ceny nezjišťoval. Takže pokud je tomu jinak, tak mě prosím vyveďte z omylu. Od Bohemky mám standardní tarif, který pro mě není nijak výjimečný ale je za normální peníze.


Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Dotazy směřujte prosím přímo do fóra, uvedený email je pro technické záležitosti: info@spocitame.cz

Provozovatel této stránky neručí za texty a příspěvky zde uveřejněné, pokud jsou příspěvky v rozporu se zákony ČR, nebo k nim vlastníte autorské práva, kontaktujte nás prosím, provedeme nápravu. Není možné ověřovat pravost příspěvků, proto neneseme jakoukoliv odpovědnost za pravost. Pokud máte výhrady k příspěvku, kontaktujte přímo autora, nebo reagujte odpovědí přímo ve fóru.


« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
TOPlist